Vés al contingut
1

Òscar Sánchez Martos guanya dues Mencions d'Honor als International Photography Awards

 

El fotògraf pinedenc Òscar Sánchez Martos ha quedat seleccionat com a un dels millors fotògrafs del món gràcies a dues fotografies que han rebut una Menció d'Honor. Es tracta dels prestigiosos los prestigiosos International Photography Awards. Finalment, i per sorpresa del mateix fotògraf, ha estat premiat amb dues fotografies seleccionades en dues categories diferents. Una fotografia amb el nom 'Planeta Terra' i una segona fotografia amb el nom 'Instant'.

A la primera foto es pot veure la Via Làctia amb una foto de llarga exposició, i a la segona foto es pot veure una combinació del fons marí amb una roca a la superfície i la posta de sol.


Òscar Sánchez ha explicat a Ràdio Pineda que «és un reconeixement molt important». Als premis hi participen fotògrafs de 150 països i s'han enviat més de 30.000 fotografies que han estat seleccionades».

 

1

 

1

 


 

L'entrega de premis a Nova York

L'entrega de premis s'ha fet a Nova York i el pinedenc els ha seguit de forma telemàtica. S'ha previst una exposició itinerant per diverses ciutats nord-americanes i també arribarà a Europa.

El passat 2020 també va tenir una menció especial amb una fotografia que barreja una imatge submarina amb una imatge de la posta de sol damunt del mar, i que es va fer a la desembocadura de La Tordera durant el mes de febrer.


Actualment, el fotògraf Òscar Sánchez s'està preparant per participar en altres certàmens a Londres, Austràlia i el Japó. El fotògraf pinedenc fa moltes fotografies a l'Alt Maresme, i també a Pineda en diversos punts. La fotografia de la natura, o les tempestes són algunes de les seves predileccions.

 


 

Altres premis

Òscar Sánchez ha obtingut altres premis destacats com el Trofeu Carpinell del Foto Film Calella, el 2016 amb una fotografia de les Torretes de Calella.

També ha guanyat el premi Món Photo Summer de Lloret de Mar, entre altres guardons. I també ha participat en altres certàmens d'arreu del país.


 

Aquí pots trobar un enllaç perquè el coneguis millor

https://www.instagram.com/tv/CVAuuLlKKg5/?utm_source=ig_web_copy_link

 

1