Vés al contingut
2

Torna el Festival Internacional de Curts de Pineda

Foto: Cinemart

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 


 

L’Auditori de Pineda acull a partir d’aquest dimarts i fins dissabte la setena edició del festival amb una selecció de 28 curts espanyols, francesos i també d’Uruguai. Després d’una aturada obligada per la pandèmia torna el Festival Internacional de Curts de Pineda amb més força que mai. Javier Sánchez president de Cinemart ha explicat que tornen amb ganes.

 

El festival arriba a la seva setena edició amb una selecció de 28 curtmetratges d’entre els més de 800 que s’han presentat a concurs. La programació inclou títols produïts al nostre país, però també a França i a Uruguai. Javier Sánchez ha dit que aquest any han batut un rècord pel que fa a quantitat de curts presentats al Festival.

 

La inauguració de la setena edició del Festival Internacional de Curts de Pineda és aquest dimarts a les 7 de la tarda a l’Auditori. Fins dissabte es projectaran els curts seleccionats a partir de les 7 de la tarda a l’Auditori amb entrada gratuïta.

 

 

 

Lliurement de premis

 

La gala de lliurament de premis del VII Festival Internacional de Curts de Pineda de Mar es celebrarà el dissabte 6 de novembre a les 8 del vespre. En ella es donaran a conèixer els títols que obtenen els premis a millor comèdia, millor curt d’animació i també el premi Vila de Pineda. També s’entregarà el premi del públic. Aquest serà el resultat de la votació popular que es recollirà en cada sessió al mateix auditori.

 

Des de l’Associació Cinemart, organitzadors del festival, s’anima a la ciutadania a acudir al festival i tornar a recuperar la passió pel cinema amb històries que ens faran riure, plorar i sobretot reflexionar.

 

 

 

Aquí podeu veure l'spot del VII Festival de Curts de Pineda


 

 

 

1