Vés al contingut
1

Nou cicle d'entrevistes a Ràdio Pineda als portaveus dels grups polítics municipals

Ràdio Pineda farà a partir d'aquest dimarts un nou cicle d'entrevistes als i les portaveus polítics a Pineda amb representació a l'Ajuntament. La primera entrevista serà demà, amb Noemí Llorens d'EM-JxCat. Dimarts de la setmana que ve, 16 de novembre, serà el torn de Marcos Ortega de Pineda en Comú. El dimarts 23 de novembre serà el torn de Mònica Palacín d'ERC-JxP i tancarà el cicle el darrer dimarts de mes, l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, del PSC.


 

Les entrevistes duraran mitja hora, i començaran a les 8,40h, després de la informació del temps que donem cada matí. Les entrevistes seran en directe a Ràdio Pineda i es podran recuperar al servei de ràdio a la carta de radiopineda.cat i a l'APP, l'aplicació de mòbil de Ràdio Pineda.


 

Es tractarà principalment la política local, amb la mirada posada al pressupost 2022 i a les propostes de cada partit amb representació a l'Ajuntament de Pineda. També a temes d'interès general per a la ciutadania, i que s'han debatut als darrers plens municipals.