Vés al contingut
1

El Grup Filagarsa de Molins de Rei guanya el Premi a la millor Companyia de Teatre

Fotos. Ràdio Pineda

 

El CCR ha celebrat el cap de setmana la gala d'entrega del Premi de Teatre Vila de Pineda de 2020 que no es va poder fer durant la pandèmia. Durant el lliurament de premis, una altra novetat és que el Premi a la Millor votació popular, porta el nom de Josep Morell i Nogueras, persona estretament vinculada al Centre i que va morir l'octubre de l'any 2019. El premi al millor actor, porta el nom de Josep Piris i Tro.

 

1

 

1

 

La presidenta del CCR, Ester Deprius, ha dit a Ràdio Pineda que «esperen poden mantenir l'activitat del CCR i recuperar el temps perdut». Ha dit que «la pandèmia ha afectat de forma important a totes les entitats però tenen tota l'energia per tirar endavant».

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha agraït l'esforç de les entitats en recuperar l'activitat i ha dit que «en aquesta entrega de premis, el veritable premi ha estat poder tornar, per això, -segons ha manifestat- tothom ha resultat premiat».

 

1

 

1

 

A l'acte també hi va ser la diputada al Parlament de Catalunya, Mònica Palacín, i regidors i regidores de les formacions polítiques a l'Ajuntament de Pineda.

En l'edició de l'entrega de Premis, hi han participat les companyies de teatre del Casal de Calaf, el Grup Kòmix de La Garriga, Filagarsa de Molins de Rei, la Companyia 8 de Terrassa i La Garnacha Teatro de Logronyo. Recordem que durant el 2020 no es va poder fer l'entrega del premi per l'arribada de la pandèmia.

Cal destacar també que l'Escola de Teatre van posar en escena l'obra "T'ho explico" que puja a l'escenari un tema tant candent com la violència de gènere, i la regidora de Cultura Sandra Pérez ha fet un agraïment per «la tasca social i educadora que es pot fer també a través de la cultura i el teatre». El muntatge es podrà tornar a veure dijous 25 de novembre, coincidint amb el Dia internacional per l'eliminació de la violència de gènere envers les dones. Us espectacle colpidor agrada i emociona al públic.

 

1

 

La gala va acaba amb un sopar de les companyies participants a l'acte. El 16 de gener de 2022, començarà una nova edició del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, l'edició número 41.


 

El grup Filagarsa de Molins de Rei guanya el 40è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda

Aquest dissabte s’ha fet l’entrega de premis del 40è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda. El grup Filagarsa de Molins de Rei guanya el concurs amb el musical ‘El Gran Somni’. La Garnacha Teatro de Lorgroño s’emporta el segon premi pel muntatge ‘La Muerte y la doncella’ i l'ATC de Calaf guanya el tercer premi per l’obra de teatre ‘El Crèdit’. Aquest any i com a novetat, el Premi a la Millor votació popular, porta el nom de Josep Morell i Nogueras, persona estretament vinculada al Centre i que va morir l'octubre de l'any 2019. Aquest premi se’l va endur La Garnacha Teatro de Logroño per ‘La Muerte y la doncella’. La gala de cloenda i l’entrega de premis es va fer aquest dissabte al centre cultural.