Vés al contingut
1

El PSC del Maresme diu que «la comarca és a la cua d'inversions de la Generalitat per l'àmbit metropolità»

Foto. PSC Maresme

 

Segons diuen en un comunicat, «els Pressupostos de la Generalitat de 2022 han deixat palès que el Maresme no forma part de les prioritats del Govern». Segons asseguren «la inversió a la comarca és de 27,8 M€, que representa un 73% menys d’inversió que en el 2010 quan s'estava en plena crisi econòmica. També fan un comparació amb altres territoris i diuen que «el Maresme tan sols ha rebut l’1’9% de les inversions destinades a les comarques que formen part de l’àmbit metropolità, situant-se a la cua».


 

El PSC reclama al Govern de la Generalitat que en tingui en compte les necessitats de la població i doni solucions a les deficiències del territori. Demanen, per exemple, l’ampliació de l’Hospital Sant Jaume de Calella, entre d’altres.


 

El PSC ha presentat un total de 26 esmenes concretes de comarca, en àmbits com la salut, educació i infraestructures del territori; i altres demandes. També han fet l'esmena del Pla de Barris amb 10M€, també per reforçar l’esmena inclusiva amb 25M€ més i una altra per millorar la Formació Professional amb 25M€, i per reforçar la salut primària i la salut mental.