Vés al contingut
1

El mòbil i els patinets elèctrics protagonistes als dibuixos del Calendari d’Educació Viària de la Policia Local

Foto: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 


 

Aquest dimecres a la tarda es fa la l’entrega de premis i la presentació del Calendari d’Educació Viària de la Policia Local 2022 a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Aquest any hi han participat 580 alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles de Pineda. En total s’han seleccionat 14 dibuixos, triats per votació popular. En Jordi, uns dels monitors d’Educació Viària de la Policia Local ha explicat que a causa de la pandèmia la votació popular s’ha hagut de fer online.

 

El consum d’alcohol al volant, l’ús del cinturó de seguretat, el mòbil o el patinet elèctric són alguns dels dibuixos que han fet els nens i nenes.

 

L’entrega de premis i la presentació del calendari 2022 d’Educació Viària de la Policia Local es fa aquest dimecres a les 17:30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Pineda. A l’acte hi participarà l’alcalde de Pineda Xavier Amor, la Regidora de Seguretat Sílvia Biosca, el Cap accidental de la Policia Local Carlos Castro i els monitors d’Educació Viària Pili i Jordi. També hi seran els nens i nenes que hi han participat acompanyats de les seves famílies.

 

 

2

Pili i Jordi als estudis de Ràdio Pineda