Vés al contingut
1

Salvador Illa visita Pineda i destaca la proposta del Nadal «per ajudar a crear economia local i ser pols d'atracció»

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta l'entrevista a Salvador Illa i a Xavier Amor

 

Salvador Illa ha visitat l'equip de govern de Malgrat de Mar i posteriorment ha visitat Pineda. Salvador Illa ha dit a Pineda que ha volgut nomenar a Xavier Amor com a membre de la Comissió Executiva i de la Comissió Permanent del PSC. Ha dit que «és un alcalde destacat i molt implicat que és un valor pel PSC». Ha estat acompanyat de la diputada pel PSC Alícia Romero, portaveu al Parlament de Catalunya pel seu partit.

Recordem que Salvador Illa és el nou Primer Secretari dels socialistes de Catalunya i ara Xavier Amor forma part dels màxims òrgans de decisió dels socialistes catalans.

Salvador Illa ha remarcat que Amor representa el municipalisme català a la Federació de Municipis i Províncies d'Espanya «i això és un càrrec molt important». Ha afegit que «un valor important és la proximitat i estar sempre a punt».

 

 

Sobre el govern català ha dit que «no estan contents i no estan a l'alçada del que necessita Catalunya». Això, segons ha remarcat, «no vol dir que no facin propostes ni col.laborar quan faci falta perquè és la seva manera d'entendre la política».

Xavier Amor ha dit que «Salvador Illa ensenya una manera de fer política i d'apropar-se als municipis». Ha explicat que «ell creu en les seves possibilitats de governar Catalunya en un futur i aporta molta il.lusió»

 

L'alcalde de Pineda i la comitiva que l'acompanyava van reunir-se informalment amb l'Associació de Jubilats de Pineda i també amb propietaris de residències de gent gran de Pineda per compartir algunes opinions i propostes de futur. També va reunir-se breument amb la presidenta de l'Associació de Comerciants Gent de Pineda i va poder saludar a veïns i veïnes de Pineda que van seguir la visita.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

La comitiva també va visitar el Nadal a Pineda que s'ha muntat al centre de la vila i Salvador Illa va destacar l'aposta perquè «sigui un punt d'atracció econòmica pel municipi».

La visita es va fer ahir dimarts al vespre pel centre de Pineda.

 

1