Vés al contingut
1

'Història d’un senglar' premiada amb dos premis Butaca i un Max arriba diumenge a L’Auditori


 

'Història d'un senglar' va a càrrec de l'actor Joan Carreras i és un espectacle molt reconegut i premiat.

És un monòleg en que l'actor s’enfronta al repte d’interpretar Ricard III, el monarca despietat de la tragèdia de Shakespeare, un home ambiciós i intel·ligent. En aquesta obra, la relació entre l’actor, el personatge i l’espectador és cada cop més estreta. El treball està escrit per Gabriel Calderon i està interpretat per Joan Carreras.

Té una durada de 70 minuts i l'obra és en català. Les crítiques avalen l'obra dient que «atrapa al públic». Es pot veure diumenge a les 6 de la tarda a l'Auditori de Pineda. Entrades a www.auditoripineda.cat

 

Aquí pots veure el teaser del 'obra

https://youtu.be/efPDp7M9z6c

 

1

 

'Història d'un senglar' va a càrrec de l'actor Joan Carreras i és un espectacle molt reconegut i premiat. El primer semestre del 2022 també portarà a Pineda «Una teràpia integral» amb Àngels Gonyalons i Abel Folk, entra altres, el musical «Barcelona 24 hores» amb el pinedenc Jaume Casals, i l’espectacle de dansa «Llaços».

Dirigit al públic familiar, es podrà gaudir de l’espectacle d'El Pot Petit «El lleó vergonyós» i «La motxilla de l’Ada». Es preveu que s'esgotin totes les entrades ja que tots són espectacles de molt de renom.

 

La regidora de Cultura, Sandra Pérez, ha dit que «s'ha programat un semestre de molta qualitat escènica». Ha afegit que «l'equip de la regidoria ja prepara també la programació de la Festa Major Petita de Santa Joan, entre altres esdeveniments».

 

Entrades a la venda a www.auditoripineda.cat i més informació a www.pinedademar.cat

 

1

 

 

1