Vés al contingut
1

Comença l'edició 41 del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda amb 6 muntatges programats

 

Aquest diumenge comença el 41è Concurs de teatre Premi Vila de Pineda. S’han triat 6 muntatges que es podran veure cada diumenge a les 6 de la tarda a la sala gran del centre fins el dia 6 de març. El Coordinador del Concurs de Teatre, Pol Beltran, ha explicat que «es van presentar un total de 57 obres i ha estat molt difícil fer-ne la tria». Al final han apostat per les de més qualitat i amb diversitat de gèneres.

El concurs comença aquest diumenge amb l’obra ‘Les arrels’ a càrrec del grup de Teatre d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. El muntatge se centra en la història d’una família a l’Anglaterra dels anys 50, que reflexiona sobre la vida acomodada que tenen i la por que ens fa lluitar pels nostres drets, per no perdre el que tenim. Maria Miralda directora del muntatge ha destacat el treball d’interpretació i l’escenografia de l’obra i ha dit que és la primera vegada que participen al concurs de Pineda.

L’obra de teatre ‘Les Arrels’ es pot veure aquest diumenge a les 6 de la tarda al Centre Cultural.


 

El concurs de teatre seguirà el dia 23 de gener amb el grup Espiral de Valldoreix que participarà amb l’obra ‘Revolta de Bruixes’; el dia 30 de gener es podrà veure ‘Bojos per la pasta’ a càrrec de la Inestable Ceretana de Puigcerdà.

El grup Filagarsa de Molins de Rei participaran el dia 13 de febrer amb el muntatge ‘Jana’ i la companyia La K-Mama de Calafell porta a concurs la representació de l’obra ‘La casa de Bernarda Alba’ de Federico Garcia Lorca el 28 de febrer. Finalment, el dia 6 de març l’Elenc Dramàtic del Círcol Catòlic de Sant Vicenç dels Horts tancarà el concurs amb l’obra ‘La Zapatera Prodigiosa’, que també és de Federico Garcia Lorca. Les entrades ja són a la venda al web www.ccrpineda.com

 

 

1