Vés al contingut
1

Pineda en Comú demana que l'Ajuntament de Pineda faci efectives les subvencions de 2021 a les entitats

Foto d'arxiu

 

El seu regidor portaveu Marcos Ortega ha demanat a l'equip de govern que faci efectiu el pagament de les subvencions a les entitats socials, culturals i esportives de Pineda. Les associacions encara no han rebut els imports de les subvencions atorgades de 2021. Ho va demanar al darrer ple municipal.

El regidor d'Hisenda Javier Aguirre ha dit que «hi ha un retard pel que fa al pagament de les subvencions per temes tècnics». Ha explicat que «ja s'han pagat els ajuts de beques i ajuts socials i ara falten les subvencions a entitats». Ha afegit que «ara es tanca el traspàs al nou exercici econòmic i espera de poder fer els pagaments el més aviat possible».

 

Les entitats ja han hagut de justificar els seus comptes per a poder rebre els ajuts públics. Habitualment les entitats reben el 80% de la subvenció atorgada al primer semestre de l'any, i la resta del 20% un cop s'ha justificat els comptes amb les factures corresponents. Durant el passat 2021 no han rebut cap import malgrat se'ls ha confirmat la subvenció.

El punt es va debatre al torn obert de paraules del ple municipal de gener.