Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda aprovarà un nou conveni amb el CCM per millorar la recollida selectiva

 

Foto d'arxiu de Ràdio Pineda.

 

El ple del mes de gener va aprovar el conveni entre l'Ajuntament de Pineda i el Consell Comarcal del Maresme per la prestació del servei de recollida selectiva de vidre, paper i envasos. El regidor Santiago Macip va explicar que els propers mesos s'incrementaran les illes de contenidors de reciclatge, i per això també s'ha d'ampliar el servei. Macip ha dit que «el darrer conveni ja té uns anys i ara cal adaptar-lo a la situació actual i fer previsió de futur de reciclatge a Pineda». Per això ha dit que «la previsió és tenir uns 400 nous contenidors a Pineda».

Tots els partits van votar a favor de la proposta. Només ERC-JxP va demanar «millorar la imatge del poble amb els contenidors més agrupats i poder millorar entre tots el percentatge de recollida de les diferents fraccions de brossa de Pineda». Ha dit que «això també repercuteix en que es paga menys del cànon d'escombraries i per això ha demanat una nova campanya de difusió.

 

El ple també va aprovar per unanimitat un projecte de millora de les condicions de seguretat de la deixalleria municipal. També van aprovar per unanimitat la proposta relativa a l'aprovació de l'Agenda 2030 de Pineda, d'objectius de desenvolupament sostenible.