Vés al contingut
1

Espectacle ‘Mujeres, teatro a la carta' dins dels actes del Dia Internacional de les Dones

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

 

La Garnacha Teatro de Logroño presenta aquest dissabte a Pineda l’obra ‘Mujeres, teatro a la carta’ un espectacle únic en que el públic és qui tria quin personatge vol veure a l’escenari. Es tracta d’un format de teatre a la carta que podreu veure a l’Auditori dins dels actes del Dia Internacional de les Dones.

 

En aquest muntatge es presenten 12 monòlegs protagonitzats per tres actrius que interpreten a dones rellevants de la història com ara Lucrecia Borgia, Coco Chanel, Maria Callas, Cleopatra, Mata Hari entre altres, i l’espectador ha de triar quins personatges vol veure. Per tant, ni els espectadors ni les actrius coneixeran el contingut de l’espectacle fins uns instants abans que comenci.

 

L’obra està dirigida per Vicente Cuadrado i està escrita per Fernando Saéz Aldana. Precisament l’autor farà un col·loqui quan acabi l’espectacle. ‘Mujeres, teatro a la carta’ amb La Garnacha Teatro de Logroño es pot veure aquest dissabte a les 19h a l’Auditori. L’entrada és gratuïta però cal fer reserva al web: www.auditoripineda.cat Organitza la Regidoria de Cultura i s’inclou dins dels actes del Dia Internacional de les Dones.

 

 

1