Vés al contingut
1

L'Àrea Bàsica de Salut de Pineda organitza dues xerrades dedicades a la dona, amb motiu del 8 de març

El Centre Cívic Poblenou és al C/ Diputació, 6, cantonada C/ Pirineus

 

La primera, estarà dedicada a la salut de la dona, a càrrec de la metgessa del CAP, Mercè Pol. Serà aquest dijous, 10 de març, a 2/4 de 6 de la tarda, al Centre Cívic Poblenou.

La idea és donar unes dades objectives sobre les patologies de les dones i els seus hàbits de salut a nivell general i de Pineda. També explicar com la dona expressa i gestiona les malalties pròpies i les del seu entorn, així com fer esment de la necessitat de cuidar-nos a nivell individual i col·lectiu. En la xerrada de la metgessa de família Mercè Pol també es tractarà de com el COVID ha afectat les nostres vides, i especialment en la dona.

1

I també amb motiu del Dia Internacional de la Dona, d'aquí quinze dies hi haurà un taller sobre el benestar emocional, organitzat també per l'ABS. Serà el dia 24 de març (17,30h al Centre Cívic Poblenou) a càrrec de Jèssica Ferrer, psicòloga i referent de benestar emocional del EAP Pineda Activitat participativa on reflexionar sobre la càrrega mental que suporten les dones i com es gestionen les emocions.