Vés al contingut
noemi llorens

La regidora pinedenca de Junts, que va assenyalar per assetjament sexual l'exdiputat Eduard Pujol, està acusada d'injúries

 

Foto d'arxiu.

 

Una jutge de Barcelona ha conclòs la investigació oberta contra Noemí Llorens, regidora i portaveu de Junts a Pineda per un delicte d'injúries i calúmnies. Segons publica avui El País, la declaració dels testimonis, especialment, de la que llavors era directora de l'Institut Català de les Dones, hauria revelat que no hi va haver assetjament i que la regidora va tenir una relació amb Pujol «entre adults».


 

Fa dos mesos, un altre jutge va enviar als jutjats una segona dona, Eva R., per amenaçar l'exdiputat de divulgar fotos íntimes i assetjar-lo en xarxes socials per continuar el seu idil·li amb ell. Totes dues dones havien acusat a Eduard Pujol davant del partit, i aquest va haver de deixar els seus càrrecs. Segons s'ha publicat, no van arribar a portar les denuncies ni a fiscalia ni a Mossos, i més endavant, el juny de l'any passat, Junts va rehabilitar Pujol i li va tornar el seu carnet de militant. Després va decidir denunciar les dues dones que l'havien acusat. Ara, Noemí Llorens s'enfronta a les acusacions per injuries i calúmnies.