Vés al contingut
1

Pineda ha recollit un total de 8 tones de material humanitari per Ucraïna

Així ho ha explicat el cap de voluntariat de Protecció Civil a Pineda, que ha fet balanç de la campanya de recollida d'aliments, material mèdic i higiènic i també roba. D'aquestes 8 tones, quatre són d'aliments, dos tones d'alimentació i productes higiènics i dues tones de roba.

 

La col·laboració ciutadana ha estat extraordinària, i els punts de recollida oficials, com han estat Ràdio Pineda, Centre Cívic i Can Xaubet, i també a locals i activitats d'entitats, que no van parar de rebre persones disposades a col·laborar. Ara, bona part del material ja ha arribat a la frontera amb Ucraïna, i una altra part s'està classificant per traslladar-lo. Recordem que s'ha fet en coordinació amb el Consolat d'Ucraïna, que finança el trasllat. David Dominguez ha agraït la solidaritat de la ciutadania

 

David Domínguez ha animat a participar en campanyes solidàries com aquesta, a través d'ONGs o, a petita escala, la recollida de joguines que es fa aquesta setmana. Recordem que són joguines d'una peça per portar al punt de rebuda dels refugiats on es desplaçarà en pocs dies el taxista de Pineda, Jordi Aguilera, en un segon viatge solidari per recollir refugiats.

1

 

1

1

1