Vés al contingut
1

L’establiment Kapote, sotscampiona d’Espanya al 'Gran Premio del Helado 2022'

Fotos: Kapote Helados i Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

L’establiment pinedenc, que també té negoci a Calella, ha competit a Madrid amb més de 50 dels millors gelaters de tot l’estat espanyol, quedant finalistes amb l’elaboració d’un gelat artesanal de maduixa fet amb maduixes del Maresme. En Martín, propietari i gelater de Kapote Helados ha explicat a Ràdio Pineda que estan molt contents pel premi i que és un orgull per l’equip haver estat premiats, representant Pineda i també Calella.

 

En Martín ha explicat com han el·laborat el gelat de maduixa premiat al certamen. Ha explicat que per fer aquest gelat utilitza maduixes del Maresme, sucre, aigua i molt d’amor.

 

Martin de Kapote Helados ve de família gelatera. Els seus pares ja s’hi dedicaven i li van ensenyar tot el que sap. Porta més de 20 anys de professió millorant dia a dia l’elaboració de gelats artesanals als establiments que té a Pineda i a Calella. Amb el gelat de maduixa fet amb producte del Maresme s’han proclamat finalistes al 'Gran Premio del Helado 2022' celebrat a Madrid.


 

1

 


2

 

3