Vés al contingut
1

Una barreja d’emocions a l’aula d’acollida de l’escola Aloc.

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ el programa 'Anem a l'escola'

 

 

L’escola Aloc disposa d’una aula d’acollida al centre, un mètode educatiu que dóna resposta a les necessitats dels alumnes nouvinguts. És un espai de relació, intercanvi i comunicació de nens i adolescents que provenen de països on es parla una llengua diferents a la del centre educatiu. Els alumnes aprenen català, assolint un nivell bàsic de comprensió i expressió i se’ls ajuda a integrar-se i a relacionar-se.

 

1

 

La tutora de l’aula d’acollida de l’escola Aloc Eva Pulido ha explicat que acutalment hi ha 11 alumnes més 6 alumnes de suport lingüísitc i social. Ha dit que aquests nois i noies han vingut de de països com el Marroc, Paquistan, Honduras, Colombia, entre altres nacionalitats.

 

1

Eva Pulido, tutora de l'aula d'acollida de l'escola Aloc

 

Quan els alumnes nouvinguts arriben a l’escola es fa una entrevista amb les famílies i després, amb els alumnes nouvinguts acompanyats de la mestra i un grup d’infants de l’aula d’acollida, s’els hi ensenya l’escola. Una representació d’aquestes alumnes ens han explicat com ha estat la seva arribada a l’escola Aloc. També han parlat de les activitats que fan. Són la Victòria, la Laura, la Alina i l’Ana.

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat a l’aula d’acollida de l’escola Aloc al servei de Ràdio a la carta. Presentat per Olga Diéguez.

 

1

 

3

 

4

 

6

 

5

 

7