Vés al contingut
1

Joan March s’incorpora al comitè directiu d’Units per Avançar en representació del Maresme

 

Escolta l'entrevista a Joan March

 

El Consell Nacional d’Units per Avançar ha aprovat per unanimitat la seva incorporació a la direcció del partit. El pinedenc Joan March Naspleda, militant d’Units per Avançar des de la fundació del partit l’any 2017 i membre de la direcció del Cercle d’Units del Maresme, ha estat candidat de la formació democratacristiana a les eleccions municipals de Pineda de 2019. Joan March ha dit que «és un reconeixement a la tasca feta al Maresme i la importància que té la comarca».

 

Joan March manifesta la seva satisfacció pel nomenament i remarca que treballarà “intensament amb plena dedicació  a defensar els interessos de la comarca del Maresme, fruit d’un diàleg permanent d’Units per Avançar amb les associacions empresarials de tots els sectors, del turisme, amb les associacions veïnals, entitats culturals i esportives”. Joan March ha dit que «mantenen la il.lusió a Pineda i esperem poder explicar bé el seu projecte».

I ha afegit que “Units per Avançar té un projecte per al Maresme que vol facilitar el desenvolupament del creixement econòmic sostenible i social de la nostra comarca amb l’objectiu prioritari de millorar el benestar dels maresmencs”.


 

 

Joan March, empresari consultor de S&RSC, té estudis d’Economia i Direcció d'Empreses i el màster en Direcció de la RSC ( Responsabilitat Social Corporativa ) i Sostenibilitat per la Universitat de Barcelona. És president d’una fundació dedicada a la gent gran.