Vés al contingut
1

A punt per la Cantada Escolar de Pineda amb 1500 nens i nens de primària

Foto d'arxiu: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ l'entrevista

 

Aquest divendres torna la Cantada Escolar a Can Xaubet. Després de dos anys sense poder-la fer en el seu format presencial per la pandèmia, aquest any tornarem a veure prop de 1500 nens i nenes de primària de totes les escoles de Pineda cantant en directe a Can Xaubet. La temàtica d’aquest any és el Medi Ambient i des del grup de Treball del Departament d’Ensenyament han preparat un repertori de 10 temes. S’han adaptat algunes cançons i també n’han afegit de noves. Dolors Nogueras, directora de l’escola Motnpalau ha explicat que aquest any serà molt emocionant. Ha dit que hi ha moltes ganes i molta il·lusió en tornar a fer la Cantada a Can Xaubet. Rodolfo Silva professor de música de l’escola Aloc ha dit que les nens i les nenes estan molt emocionats preparant la cantada.

 

La cantada es farà aquest divendres a Can Xaubet i començarà poc després de les 10 del matí (1/4 d'11). És oberta a tothom i es demana que els assistents que hi vagin, ho facin, si és possible, a peu. Els alumnes estaran acompanyats dels músics: Joan Bernaus al baix, Xavier Zamora al teclat, Pep Romaguera guitarra elèctrica i Adrià Sanz a la bateria. Les escoles que hi participen són: Aloc, Antoni Doltra, Horitzó, Jaume I, FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser, Sant Jordi, Mediterrània, Montpalau i Poblenou. La Cantada l'organitza el grup de Treball del Departament d'Ensenyament, format per tots els mestres de música de les escoles de Pineda, i l'Ajuntament de Pineda.

 

Ràdio Pineda retransmetrem en directe la cantada per tots els canals de Ràdio Pineda: 94.6 FM, www.radiopineda.cat i APP de Ràdio Pineda als mòbils. I també farem connexions en directe pel nostre canal d'Instagram@radiopineda

 

1

Dolors Nogueras i Rodolfo Silva als estudis de Ràdio Pineda al programa 'Dit i Fet' amb Olga Diéguez

 


 

 

2


 


 

Afectacions de trànsit

Es tallarà l'accés a Pg. Marina a l'alçada de la rotonda de la N-II i el bus urbà no podrà accedir a la parada de Can Xaubet. La parada més propera està situada a la nova rotonda d'accés al veïnat de les Creus o al carrer Garbí amb Pg. Costa Brava.


La zona d'aparcament de Can Xaubet es reservarà de la següent manera:


 

  1. Aparcament de sorra estarà reservat per usuaris del complex i de la Corporació de Salut del Maresme.

  2. La plataforma d'asfalt estarà reservada pels bus de transport escolar.

  3. La zona d'estacionament d'asfalt de davant del pavelló estarà reservar per persones amb mobilitat reduïda i bus.

L'entrada del públic es realitzarà per la porta sud del camp de futbol, pel Pg. Marina. Recomanen al públic estacionar a l'aparcament gratuït  del Pg. Costa Brava.