Vés al contingut
1

Preguntes sobre l'accés a l'habitatge, per la millora de la seguretat a Pineda i sobre les pre-inscripcions al ple de març

 

ERC-JxP ha preguntat a l'equip de govern pels pisos que hi ha a Pineda de la SAREB, en mans dels bancs, per saber si i ha la possibilitat d’aconseguir pisos per habitatge social. La regidora Marta Martín va respondre que actualment s’estan fent negociacions, i també que hi ha 24 pisos de lloguer social, i que es volen captar més pisos en un futur pròxim.

 

Pineda en Comú ha demanat a l'equip de govern millorar la senyalització «algunes zones que s'han asfaltat de nou perquè no estan pintades i crea sensació d'inseguretat». El regidor Santiago Macip ha respost que «dins del contracte hi ha la necessitat de fer-ho i es farà els propers dies». No s'ha fet fins ara per la pluja caiguda repetidament a Pineda.

 

EM-Junts ha preguntat a l'equip de govern pel procés de preinscripció i si tots els alumnes de Pineda tindran plaça a la població. La regidora d'Educació, Sandra Pérez, ha confirmat que «tots els alumnes de Pineda tenen plaça a P3 i hi ha hagut més inscripcions per altres cursos». Ha explicat que «a infantil de P3 hi ha hagut 187 preinscripcions de 209 possibles. Alguns infants no s’han pre-inscrit per diferents motius de canvi de municipi, padró o inscripció en alguna escola en altres pobles»