Vés al contingut
1

Pineda comptarà amb 50 càmeres de vigilància i seguretat viària i de lectura de matrícules a la N-II

 

Un cop finalitzi la segona fase del projecte que suposarà una inversió de 250.000€ en millorar la seguretat per «reduir els fets delictius, els accidents i per millorar la qualitat de vida». L'alcalde de Pineda ha dit que «les càmeres de lectura de matrícules s'han instal.lat a les entrades al poble» i serviran per reduir els delictes a Pineda a l'entorn de l'estació de tren, on també hi ha noves càmeres. Ha dit que «el pla és ambiciós i seran efectives». Les noves càmeres de lectura de matrícules detecten els vehicles que estan essent investigats i si són detectats s'activa una alarma a la comissaria de la Policia Local.

 

1

 

Ha explicat que «s'han repartit per tot el municipi i la inversió és important» i cal sumar-hi «la nova organització del cos policial de cara a l'estiu per millorar la seguretat». S'han repartit per tot Pineda i també als principals accessos a Pineda.

 


 

Menys fets penals a Pineda, menys accidents i més detencions policials durant el 2021

També ha dit que «el 2021 ha baixat la delinqüència a Pineda i les dades són molt positives i ara es vol reduir encara més la millora en la seguretat» segons es desprèn de la darrera trobada de la Junta de Seguretat Municipal. Hi ha un 6% menys de delictes penals, 27% menys de robatoris amb força i un 41% de delictes amb intimidació, «tot gràcies a la col.laboració dels diferents cossos policials».

Xavier Amor també ha dit que «sovint la sensació d'inseguretat és diferent de les dades objectives però malgrat tot, cal evitar al màxim qualsevol fet delictiu a Pineda». L'alcalde ha dit que «l'objectiu és evitar al màxim tots els fets delictius i maximitzar la sensació de seguretat a la població».

 

L'alcalde ha fet aquestes declaracions a la darrera entrevista a Ràdio Pineda.