Vés al contingut
1

Escola FEDAC Pineda: «Soe Ming, el meu amic birmà» és un projecte per promoure la solidaritat, la convivència i el respecte entre les diferent cultures.

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa

 

 

El programa ‘Anem a l’escola’ de Ràdio Pineda ha anat a l’escola FEDAC Pineda Mare de Déu del Roser per parlar del projecte ‘Soe Ming, el meu amic birmà’, un projecte que incita als alumnes a l'anàlisi, la crítica i la reflexió de la vida d’una família i en específic d’un nen birmà, de la seva mateixa edat, que viu en una població d’immigrants desplaçada del camp de refugiats a la frontera entre Tailàndia i Birmània.

Una de les tutores de 4rt de primària de l’escola FEDAC Alba Espada ha explicat que, amb aquest projecte, els alumnes coneixen la realitat de les persones que emigren, com treballen les ONG’s i també a identificar, conèixer i entendre la importància d’alguns drets dels infants.

 

2

Alba Espada amb els alumnes que han participat al programa.

 

 

Una representació dels alumnes de 4rt ens han explicat la història de Soe Ming, i han parlat de com se senten davant d’aquesta siutació que es viu al camp de refugiats. Són l’Aleix, l’Arlet, l’Aylin, la Naia i el Marc.

 

1

L'Aleix

 

 

2

L'Arlet

 

 

4

L'Aylin

 

5

La Naya

 

7

En Marc

 

 

 

8

 

 

Els alumnes també han dit que tothom que vulgui pot portar material escolar durant tot el mes d’abril a l’escola FEDAC per ajudar als nens i nenes de Birmania.

 

Podeu tornar a escoltar el programa al servei de Ràdio a la carta al web www.radiopineda.cat