Vés al contingut
1

Lucía Casillas, Roser Falcó i Maria José Santiago, guanyadores del I Concurs Literari per Gent Gran de Creu Roja

La Creu Roja de l'Alt Maresme ha fet entrega dels premis del del Concurs Literari de la Gent Gran en un acte a l'Auditori de Pineda. En la categoria de Narrativa, la guanyadora ha estat Lucia Casillas, per l'obra «Regalo de cumpleaños» i el segon premi ha estat per Joan Salvà, per «Una histoira de barrio».

En la categoria Emotiva, la guanyadora ha estat Roser Falcó, per «Una decisión premonitoria» i el segon premi ha estat per Joaquim Noguera per «La yaya Roser»

En Poesia, la guanyadora ha estat Maria José Santiago per Ay niño i el segon premi ha estat per Carmelo Larrosa, per l'obra «Tiempo de Protesta».

 

1

L'acte s'ha fet a l'Auditori de Pineda, amb el President de Creu Roja de l'Alt Maresme, Angel Lacueva, i la regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Pineda, Verònica Rebollo. Àngel Lacueva ha explicat que l'objectiu ha estat posar en valor el paper de la Gent Gran a la nostra societat.

 

En l'acte, el president de Creu Roja va fer esment de l'edatisme, que és un terme que defineix la discriminació vers una persona per la seva edat a través d'estereotips socials i prejudicis. També es va passar un video molt emotiu per fer reflexionar sobre la discriminació que pot patir la gent gran. En va parlar també la regidora de de Gent Gran de l'Ajuntament de Pineda, Verònica Rebollo. Han col·laborat l'Ajuntament de Pineda, Ràdio Pineda i la Biblioteca Serra i Moret, Maria Marsà i Anna Ortega, junt amb l'equip tècnic i voluntari.

 

1

1

 

 

Recordem que Creu Roja de l’Alt Maresme fa anys que treballa amb la gent gran a través del projecte ‘Enreda’t’ on animen a les persones grans a seguir actives tant físicament com mentalment. El concurs ha estat una altre manera d’engrescar-los a seguir actius, fomentant els escrits on puguin explicar les seves vivències, records i experiències.

 

1