Vés al contingut
1

L'Ajuntament de Pineda intal.larà una caldera de biomassa a Can Xaubet dins el pla de l’Agenda 2030

 

És el full de ruta aprovat per les Nacions Unides el 2015 per al desenvolupament sostenible fins al 2030, estructurat en 17 objectius de desenvolupament sostenible. El treball se centra en la salut i benestar, aigua neta i sanejament, energia neta i assequible, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsables, acció climàtica, vida submarina i vida terrestre.


 

Comencen les accions

S'ha previst la instal·lació d'una caldera de biomassa a l'equipament esportiu municipal de Can Xaubet, la implantació del Pla de millora del reciclatge amb l'increment d'àrees de recollida selectiva i la realització d'una campanya de sensibilització. Ho ha explicat el regidor de Medi Ambient Santi Macip.

Macip agenda

També les franges perimetrals de protecció davant els incendis forestals en quatre urbanitzacions del municipi i la millora de la deixalleria municipal.

Recentment, s’ha realitzat una plantada d’arbres (pins i tamarius) a la platja dels Pins. Es fan treballs de manteniment a la riera de la Pineda i està eliminant-hi vegetació invasora, que pot convertir-se en un obstacle en l’evacuació de les aigües, per a la posterior plantació de planta autòctona.