Vés al contingut
1

Pineda rep 11 segells Biosphere

 

Són:

  • Aqua Hotel Promenade

  • Baby Center

  • Golden Taurus Aquapark Resort

  • Herbes Pineda Centre

  • Herbes Poblenou

  • Hotel Sorrabona

  • Mini Beach Club

  • Oficina de Turisme

  • Platja de la Riera

  • Platja dels Pescadors

  • Sumus Hotel Stella & Spa


 

El sector públic i el sector privat comparteixen el compromís d’apostar per la sostenibilitat en l’àmbit turístic, pel que ja s’estan aplicant mesures amb l’objectiu de reduir la petjada ecològica.

La sostenibilitat com a present i futur, clau en el sector turístic, un aspecte en el que cal invertir i apostar. És la conclusió de la Jornada de Sostenibilitat que s’ha celebrat avui a Santa Susanna, organitzada pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Susanna. El president del Consorci, Joaquim Arnó, ha posat de relleu que cal tenir una visió global però treballar de forma local, unint la comarca i promocionant una única destinació. “L’aposta del Consorci en aquest àmbit és donar una cobertura a nivell territorial a entitats públiques i a entitats privades que fan unes apostes decidides per accions concretes destinades a la circularitat mediambiental i a tenir un turisme sostenible i de Km 0. Això és el que el segell Biosphere representa i podem donar un atorgament i destinació específica a aquelles entitats públiques i privades que han fet aquesta aposta pel nostre entorn”, ha declarat el president.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, municipi amfitrió, ha destacant la importància de la sostenibilitat, la digitalització i la intel·ligència en el sector turístic. “És un treball intensiu, però val la pena l’esforç”, ha assegurat l’alcalde, qui aposta també per tots aquests aspectes en el seu municipi posant en marxa projectes en aquest sentit. “El nostre objectiu és viure i conviure amb el turisme, amb la millor qualitat”, ha afirmat.

L’acte ha comptat amb la participació de la gerenta de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Soledad Bravo Letelier, qui ha destacat la importància que té el segell Biosphere tant a nivell nacional com internacional i ha animat “créixer dia rere dia en el nombre d’adherits i de compromesos”, un repte tant de la Diputació de Barcelona en l’àmbit provincial com del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme en l’àmbit comarcal.

En el mateix sentit s’ha expressat la diputada de Turisme de la Diputació, Abigail Garrido, qui ha posat de relleu que “des de Turisme de la Diputació de Barcelona estem compromesos amb la sostenibilitat del territori. I aquesta sostenibilitat, com no pot ser d’una altra manera, ha d’estar molt imbricada amb el turisme, perquè representa una part molt important del nostre PIB a Catalunya i a la província de Barcelona”.



1