Vés al contingut
1

S'inauguren a Pineda les noves pistes de bàsquet 3X3 a la plaça de la Rasa Vella

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

Escolta aquí l'entrevista a Nino Buscató, Miquel Castillo i Xavier Amor

 

Les pistes estan situades a la plaça de la Rasa Vella, a tocar del carrer de la Val d'Aran. Va ser una festa del bàsquet amb animació tot el matí i regals. Es va fer un torneig que va aplegar 150 participants en un projecte fet amb la col.laboració de la UER Pineda i amb el suport d'un grup de joves que estimen el bàsquet.

En els parlaments, el president de la UER Pineda Miquel Castillo ha destacat «la col.laboració de l'Ajuntament amb la UER Pineda» i ha dit que «volen portar nens i nenes a jugar a la nova plaça».

 

1

 

1

 

1

 

1

 

El jugador internacional icona del basquet català, el pinedenc Nino Buscató ha recordat els seus inicis en el món del bàsquet jugant precisament al 3x3. Ha explicat que «és un esport que ajuda a prendre decisions» i ha animat als més joves a «jugar amb la samarreta del Pineda».

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha destacat «el que ha significat Buscató pel món del bàsquet». Xavier Amor ha dit que «l'Ajuntament vol oferir espais per l'esport a la joventut i la plaça de la Rasa Vella és un exemple». Ha demanat fer esport i buscar alternatives d'oci per fer salut.

 

1

 

1

 

Durant la inauguració es van regalar samarretes als participants del torneig, més de 150 persones i es van regalar cap a 300 pilotes de bàsquet per a tots els nens i nenes que hi van participar juntament amb els seus pares. Es va fer la signatura d'una pilota de bàsquet que té el col.leccionista Joan Caimel.

 

La UER Pineda també va dur dues cistelles per als més petits i per tant, també van poder jugar el seu campionat.

Durant l'estrena també es va poder veure el nou espai per a fer musculació a la mateixa plaça.

 

 

1