Vés al contingut
1

CEE Horitzó: «Una cadira és art perquè serveix per sentar-se i imaginar»

Fotos: Ràdio Pineda

 

Escolta AQUÍ el programa 'Anem a l'escola' dedicat al projecte 'El que volem aprendre'

 

 

L'espai 'Anem a l’Escola' de Ràdio Pineda ha visitat el centre d’Educació Especial Horitzó per conèixer el projecte ‘El que volem aprendre’, un nou treball que fan els alumnes de la comunitat de grans-joves durant aquest mes de maig, dins del Pla Educatiu de l’Entorn de l’Ajuntament de Pineda. És un projecte d’art que es treballa a partir de l’autoretrat, de petites càpsules i sobretot a través del gest, el cos, el moviment i la veu, molt global i sensorial. Els seus tutors, l’Àxel Calo, la Loli Puche i l’educador Rafael Vicente ens han explicat que l’objectiu és que els nois i noies experimentin i expressin la seva creativitat.

 

1

El Rafael, l'Axel i la Loli són els tutors de la comunitat de grans-joves de l'CEE Hortizó

 

 

Les sessions es fan els dimarts pel matí al centre, amb la col·laboració de l’entitat Experimentem amb l’art, amb la comunitat de grans-joves del centre. Són 9 alumnes que tenen entre 15 i 19 anys. Els alumnes Mario i Dàmian ens han explicat com han fet el seu propi autoretrat, quins materials han utilitzat i què és per ells l’art.

 

2

El Mario ens ha explicat com ha fet el seu autoretrat

 

 

3

El Dàmian ens ensenya i explica el seu autoretrat

 

 

El projecte ‘El que volem aprendre’ que treballa el Centre d’Educació Especial Horitzó s’inclou dins del Pla Educatiu de l’Entorn de l’Ajuntament de Pineda i també el fan a l’Institut Euclides, una aula del PTT i una aula de l’escola d’adults amb temàtiques diferents.

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte ‘El que volem aprendre’ del CEE Hortizó al servei de Ràdio a la carta al web www.radiopineda.cat. Presentat per Olga Diéguez.

 

4

 

5

6

 

6

 

7

 

8

 

9