Vés al contingut
1

Pineda i Calella faran un conveni de col·laboració en matèria de seguretat

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor i Marc Buch

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i l'alcalde de Calella, Marc Buch, han acordat potenciar la cooperació en matèria de seguretat entre els dos municipis, amb les dues policies locals. Aquest és un dels acords de la trobada mantinguda a Pineda entre els dos alcaldes, amb motiu del recent nomenament de Marc Buch.

 

1

 

L'objectiu de la trobada, segons han explicat tots dos alcaldes a Ràdio Pineda, era repassar alguns temes d'interès comú de les dues poblacions. Alguna de les qüestions que han posat damunt la taula han estat els polígons industrials que es poden desenvolupar a banda i banda de la sortida de l'autopista, el desenvolupament de Can Carreres, les platges, i els esdeveniments culturals i esportius. El primer compromís que ha sorgit és la cooperació en matèria de seguretat que es plasmarà en un conveni de col·laboració que prepararan tots dos ajuntaments. Ho ha explicat l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

 

L'alcalde de Calella, Marc Buch, també ha destacat el treball pel desenvolupament urbanístic de les zones industrials que hi ha a la sortida de l'autopista i la millora dels accessos.

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i l'alcalde de Calella, Marc Buch, han destacat la importància del treball conjunt de cara a administracions superiors. Han posat com exemple serveis que són per tota la ciutadania de l'Alt Maresme, independentment del municipi on es troben, com són els Serveis d'Ocupació de la Generalitat al Centre Innova de Pineda o l'Hospital comarcal a Calella. Tots dos alcaldes han posat en relleu la necessitat de treballar conjuntament en molts aspectes.

 

2

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i l'alcalde de Calella, Marc Buch, han fet un bon balanç de la trobada, han anunciat una segona reunió de treball i han explicat que la voluntat és establir trobades periòdiques per anar materialitzant i treballant sobre objectius i preocupacions en comú.

 

1