Vés al contingut
1

Aquest dilluns es reuneix el ple de l'Ajuntament de Pineda en la sessió del mes de juny

El ple de l'Ajuntament de Pineda es reuneix aquesta tarda des de les 5 a la sala de Sessions municipal. El ple el podeu seguir en directe per radiopineda.cat i el canal YouTube de l'Ajuntament de Pineda.

 

Entrevista a Xavier Amor prèvia al ple


En matèria econòmica, es porta a aprovació el reconeixement extrajudicial de crèdits per les factures de l'any 2021, i com a assumptes urgents, es donarà compte de la liquidació del pressupost general de 2021. L'alcalde de Pineda ha explicat que són dos punts importants. El tancament positiu del pressupost suposarà 5M€ que es traspassen als comptes actuals i l'altre punt referent a les factures, suposarà el punt i final a un període complicat pel que fa a la Tresoreria i el pagament a proveïdors.

L'alcalde ha dit que actualment els pagaments de 2022 s'estan fent i cada vegada més al dia, però ara es tancarà la problemàtica sorgida l'any passat i que van derivar en un canvi a Intervenció.

El ple té un punt dedicat a la declaració d'interès públic de la construcció d'un nou Centre d'Atenció Primària a Pineda, al C/ Tribala 11-13. Un tràmit necessari per la futura construcció del nou CAP que ha d'executar el Servei Català de la Salut de la Generalitat al terreny cedit per l'Ajuntament.


El ple tractarà diversos punts referents al finançament de la societat Via a Punt SL i la Política de seguretat i protecció de dades de l'Ajuntament.

Dos punts més fan referència a l'aprovació del calendari de Festes Locals del municipi per a l'any 2023 (28 i 29 d'agost) i l'aprovació inicial d'adhesió a la Red Española de Ciudades Saludables de la Federación Española de Municipios y Provincias (RECS).

 

1