Vés al contingut
1

Aquest dilluns es reuneix el ple de l'Ajuntament de Pineda en la sessió del mes de juliol

Avui hi ha ple a l'Ajuntament de Pineda. Es tracta del ple ordinari del mes de juliol. És el darrer ple de del curs polític, ja que el següent serà el corresponent al darrer dilluns de setembre.

El ple té 12 punts en l'ordre del dia, entre el que destaquen l'aprovació del compte general de l'Ajuntament del 2021 i d'Intervenció General. També una moció que presenten ERC-JxP i Pineda En Comú dedicada al reconeixement del poble gitano. El ple acabarà amb el torn obert de paraules, en què els grups de l'oposició fan preguntes al govern municipal.

Del ple d'avui, en matèria econòmica, l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que aquesta setmana podran posar punt i final als retards en els pagaments de factures, per una situació de canvi de normes d'Intervenció.

 

Xavier Amor ha volgut destacar que passarà per ple l'aprovació del pagament de productivitat i els criteris d'assignació d'aquesta paga. Aquest és el resultat d'un llarg període de negociacions entre els sindicats i l'Ajuntament. Ha dit que «és important haver arribat a aquest acord»

Ràdio Pineda retransmet el ple en directe per internet, a radiopineda.cat i APP de Ràdio pineda al mòbil. També es pot seguir amb imatges pel canal You Tube de l'Ajuntament.