Vés al contingut
1

Xevi Gómez: «28.000 entrades venudes a l'inici d'Arts d'Estiu és un rècord de vendes des de l'inici del festival»

Comença el Festival Arts d'Estiu a Pineda. 28.000 entrades venudes en començar és un rècord de vendes des de l'inici del festival, que arriba a l'11ena edició. El Festival Arts d'Estiu porta grans noms, entre ells Joan Manel Serrat, Pablo Alboran, La Oreja de Van Gogh, Hombres G i Mayumana. També Manolo Garcia, Mclan i Loquillo, Antonio José, God Save the Queen (que tornen), India Martínez, Joan Dausà, i també Niña Pastori, Fangoria i Nancy Rubias. El Festival també comptarà amb l'actuació per al públic infantil del Pot Petit i el monologuistes David Guapo i el Mag Lari. Per acabar el festival, es farà una 'festa holi' per acabar el festival.

 

Escolta AQUÍ l'entrevista a Xevi Gómez
 

El director artístic del festival, Xevi Gómez, ha dit que tot és a punt per encetar els concerts, amb grans noms, i ja sense les restriccions de la pandèmia. inici de l programació. El dia de l'inici del Festival ja hi ha «un rècord de venda d'entrades, amb 28.000 venudes», i estan «molt contents de l'evolució». Xevi Gómez ha recordat que ja no queden entrades per Serrat i per Pablo Alboran, ja que es van vendre els primers dies. De la resta de concerts, queden ja poques entrades.


 

Xevi Gómez també ha parlat del funcionament del Village, amb entrada gratuïta. Obrirà habitualment les seves portes cada dia del festival a les 7 de la tarda amb accés lliure per a tots els assistents al concert. Dins el village es podrà gaudir de diferents espais: un escenari amb música en directe, vàries zones gastronòmiques amb foodtrucks i guinguetes de restauració local, zona de joc pels nens i un petit market de productes exclusius.

 

El hastag del festival és #viuartsdestiu. Venda d'entrades al web www.artsdestiu.com

 

1
Imatge oficial d'Arts d'Estiu