Vés al contingut
1

Pineda acull fins diumenge 'The Cup', el torneig de futbol amb vuit equips juvenils de primer nivell

 

Els equips estaran dividits en dos grups. En el grup A hi ha el Reial Madrid, el RCD Espanyol, la Reial Societat i l'Acqua Hotel. En el grup B han quedat enquadrats el FC Barcelona, el Girona FC, el Cadis CF i els xipriotes del Pafos FC. 

Ahir van jugar tots els equips menys la Reial Societat i el Real Madrid que s'estrenen avui.

L'organització ha dit que «estan contents amb el torneig, amb ganes de veure bons partits i un bon començament malgrat la pluja». També han dit que «va ser un èxit veure la grada plena i esperen que s'ompli cada dia Can Xaubet per veure la resta de partits de gran nivell esportiu». Recordeu que l'entrada és gratuïta i animen a tothom «a veure l'ambient del futbol de primer nivell a Pineda».

El canal Esport3 ofereix 3 partits diaris a partir de les quatre de la tarda -a excepció de dissabte, que es jugaran dos partits: un a les 10 i l'altre a les 12 del migdia-. Diumenge es podran seguir els partits pel 5è i 6è lloc, pel 3er i 4t lloc, i la gran final, prevista per a tres quarts de vuit del vespre. 

 

1

 

1

 

1

 

1


 

Homenatge als fundadors de la Penya Blanc i Blava de Pineda

Durant l'acte es va fer un reconeixement als fundadors de la primera penya de l'Espanyol de Pineda que actualment no existeix. Es va fer un reconeixement a Jordi Salvans, fundador de la penya a Pineda, i també hi era Andrea Cassola, filla de Josep Cassola, que també va ser un dels fundadors. Hi era també en Basilio, molt conegut a Pineda per ser un gran aficionat a l'Espanyol i es va recordar també al seu germà Manolo, mort recentment.

Va ser una de les primeres penyes al Maresme i fins i tot va acollir la primera trobada de penyes de l'Espanyol, el 1991.

 

1
 

Els primers 500 aficionats que ahir van anar a Can Xaubet es van endur una samarreta de regal

Les joves promeses del Barça, Espanyol, Girona, Real Madrid i sis equips més competeixen al torneig 'The Cup' a Pineda. Pineda és la seu per a la sisena edició del torneig de futbol juvenil 'The Cup' que aplegarà els juvenils del Barça, Espanyol, Girona, Real Madrid i altres equips.