Vés al contingut
1

Dia rúfol i possibilitat d’alguna gotellada

Foto: Mercè Ginebra

 

 

 

EL TEMPS

 

 

Màxima d’ahir: 29º

 

Mínima d’avui: 22º

 

Pluja d’ahir: 4’5l/m2

 

 

Aquest diumenge, després d'un matí assolellat, a la tarda ràpidament creixien les nuvolades i arribava la tempesta al Maresme. De fet ha portat poca pluja però cal destacar el llamp i el tró que ha fet tremolar Pineda i Calella, pels vols de les 17:50h.

Segons el mapa detector, el llamp de càrrega negativa i amb una intensitat elèctrica de 46.000 amperis, ha fet impacte a Poblenou, a prop del passeig, amb un bon ensurt.

 

2

Foto Lucia Marin Salguero

 

 

Previsió:

 

Avui dilluns tenim un dia força ennuvlat amb risc d’alguna gotellada a la costa durant el matí. A la tarda tenim més clarianes tot i que al vespre potser podria arribar algun plugim més. Tot plegat amb calor moderada, vents fluixos i mar tranquil·la.

 

Demà dimarts seguirem amb nuvolositat tot i que amb el pas de les hores s’hauria d’anar aclarint amb més estones de sol. Temperatures sense massa canvis.

 

Dimecres esperem un dia de sol, calor i xafogor, típic d’estiu.

 

Atenció perquè, dijous i divendres i recta final de la setmana, preveiem ruixats i tempestes de tarda, preferentment en zones d’interior. Està per veure si arribaran a la costa. Ho anirem seguint.

 

 

Dades del temps: Jordi Pérez