Vés al contingut
1

Xavier Amor: ‘L’educació és un pilar i ens hem d’implicar tots i totes’

Els tres instituts de Pineda comencen demà les classes, a l'igual que tots els centres de secundària de Catalunya, per l'alumnat d'ESO, Cicles Formatius i Batxillerat. Ahir va començar el curs a les escoles, una setmana abans del que era habitual. Això ha condicionat el calendari, marcat per un setembre amb horari reduït a les escoles, vacances de Nadal més llargues i un dia més de lliure disposició.

 

Escolta l'entrevista a Xavier Amor

 

De cara a l'inici de curs dels instituts, l’alcalde de Pineda Xavier Amor, ha desitjat que demà tinguin una bona jornada. També ha avançat que l'Ajuntament col·laborarà en sessions informatives i de prevenció del bulling. D'altra banda, ha dit que calen més places de FP a Pineda, com a molts punts el territori, i una formació especifica per atendre la demanda de personal del sector de la restauració.

 

Xavier Amor ha fet balanç de l'inici del curs a les escoles, alhora que ha desitjat que demà sigui també una bona jornada pers als instituts. Ha destacat l'esforç de tota la comunitat educativa i ha desitjat un bon curs als professionals de l’educació, alumnes i famílies. Ha explicat que des de l’Ajuntament han procurat tenir-ho tot apunt per l’inici d’aquest nou curs.

L’alcalde ha destacat l’esforç que representa per a tota la comunitat educativa, especialment per als docents, començar el curs una setmana abans. També ha fet un agraïment a les famílies i ha afegit que «l’educació dels més petits és una de les coses més importants i va molt més enllà de les parets de les escoles». També ha demanat implicació a les famílies a formar part del dia a dia de l’escola per implicar-se a les Associacions de Famílies els centres educatius.

Recordem que pels alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional el curs comença demà dimecres 7 de setembre.