Vés al contingut
1

Alcaldes i alcaldables de Junts al Maresme votaran 'sí' a continuar al Govern

Foto d'arxiu

 

La regidora pinedenca Noemí Llorens també ha signat el document, i Joan Campolier alcalde de Santa Susanna entre altres.

Al comunicat diuen que "des de la raó i l'argument", intentaran convèncer els afiliats i afiliades dels seus pobles i ciutats per "emetre un vot afirmatiu" a la consulta de dijous i divendres. Demanen «no trencar el vot independentista malgrat els interessos» de cadascú.

En la carta diuen que s'han viscut "grans èxits col·lectius" des de l'inici del procés: les manifestacions de la Diada, la mobilització constant, la consulta del 9-N, el referèndum de l'1-O... Tot plegat ha portat al moviment a viure moments "on la unitat de l'independentisme ha passat per episodis extremadament complicats, de desavinences i enfrontaments".


 

Els dirigents que han signat el manifest són:

Josep Triador, alcalde de Premià de Dalt; Òscar Fernández, de Cabrera de Mar; Marta Gómez, de Cabrils; Montserrat Garrido, de Sant Pol de Mar; Alfons Canela, de Mataró; Mercè Marín, alcaldessa de Montgat; Montserrat Torres, de Tiana; Esteve García-Ossorio, d'Alella; Jordi Marqueño, de Sant Cebrià de Vallalta; Eudald Calvo, d'Argentona; Estanis Fors, d'Arenys de Mar; Elisabet Megias, de Tordera; Xavier Masgrau, d'Òrrius; Pere Rovira, de Dosrius; Joan Campolier, alcalde de Santa Susanna; Joaquim Arnó, de Caldes d'Estrac; Coia Tenas, de Canet de Mar; Amadeu Clofent, de Sant Vicenç de Montalt; Rafa Navarro, de Premià de Mar; Oriol Giralt, de Sant Andreu de Llavaneres; Joan Carles García, alcalde de Tordera; i Noemí Llorens, de Pineda.