Vés al contingut
1

Es presenta a Pineda el llibre 'Chacon, la mujer que pudo gobernar'

 

Foto. Fundació Carme Chacon

 

El llibre és de l'autora Joana Bonet que serà a l'acte, i també hi serà la germana de Carme Chacon, Mireia Chacon, i l'alcalde de Pineda, Xavier Amor.

També es presentarà a Pineda la Fundació Carme Chacon, que anirà a càrrec de la seva presidenta, Esther Piqueras. A l'acte també hi serà la regidora de Presidència, Seguretat i Mobilitat i Comunicació de Pineda, Sílvia Biosca.

La Fundació Carme Chacon és una entitat que treballa per la cura de les cardiopaties infantils i congènites, com la que va patir Carme Chacon. També treballen en l'atenció al diagnòstic i tractament, i per difondre i conscienciar, així com per reforçar projectes.

Carme Chacon va ser una destacada política que va arribar a ser Ministra de Defensa i diputada en quatre legislatures. Va tenir una amistat personal amb Xavier Amor. El 2017 va morir a causa de la cardiopatia congènita que patia.

La presentació del llibre sobre Carme Chacon serà avui divendres a 2/4 de 8 de la tarda al Centre Cívic Poblenou. És un acte organitzat pel PSC de Pineda.

https://fundacioncarmechacon.com

 

1