Vés al contingut
1

Exhaurides 3.000 samarretes per la Marxa 'Pineda Contra el Càncer'

Imatge de Instagram de @pinedademarcontraelcancer

 

Més de 3.000 persones participaran diumenge a la Marxa Popular 'Pineda Contra el Càncer'. Per primera vegada des que es va començar a organitzar, s'arriba al diumenge de la marxa amb totes les samarretes venudes. Malgrat no queden samarretes, encara hi ha gent que s'està afegint comprant el tiquet i podran participar en la botifarrada. Per això, des de l'organització ja saben que superaran les 3.000 persones.

 

Ho ha explicat aquest matí a Ràdio Pineda la presidenta de la Junta, Carmen Montoya. S'ha mostrat molt il·lusionada i emocionada, pel fet de veure tot el poble unit per la mateixa causa. Des de l'organització estan agraïts de tot el suport que reben, segons ha explicat Cesareo Areales, membre de la Junta.

 

La convocatòria és a la plaça de les Mèlies a les 9. A 2/4 de 10 començaran els escalfaments, amb animació a la plaça amb Mix Pilates i Petits Musicae, i a les 10 serà el tret de sortida. Ho ha explicat Cesareo Areales. Es podrà escollir entre dos recorreguts: el curt, de 2,3 km i el més llarg de 7 km. En arribar es servirà la botifarrada popular, acompanyada d'una ampolla d'aigua. Durant el recorregut hi haurà avituallaments d'aigua i fruita.

 

També són moltes les empreses, entitats i col·lectius que hi col·laboren activament: https://www.instagram.com/pinedademarcontraelcancer/