Vés al contingut
1

"Carme Chacón va ser una persona honesta, lleial i amb uns principis molt sòlids"

 

Escolta l'entrevista a Esther Piquera, Joana Bonet i Xavier Amor

 

A la presentació hi ha estat l'autora Joana Bonet i també la germana de Carme Chacón, Mireia Chacón, i l'alcalde de Pineda, Xavier Amor. També s'ha presentat la Fundació Carme Chacon on hi ha anat la seva presidenta, Esther Piqueras; mare de Carme Chacon. Ha explicat que «la seva filla era molt especial i se sent molt emocionada per actes com aquest». Ha destacat «que sempre va ser afable, honesta i lleial i amb fonaments molt forts». També ha dit que la Fundació Carme Chacon és una entitat que treballa per la cura de les cardiopaties infantils i congènites, com la que va patir Carme Chacón. Ha dit que ara estan ajudant a 10 infants per poder ser operats.

També treballen en l'atenció al diagnòstic i tractament, i per difondre i conscienciar, així com per reforçar projectes.


 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha explicat que «Carme Chacón sempre tenia un caràcter lluitador» i ha volgut destacar el seu valor en la política. Ha explicat algunes experiències personals i s'ha mostrat emocionat ja que eren amics. També ha dit que «quan venia a Pineda sempre venia amb tot el temps» i sempre va estar preocupada d'ajudar els altres.

 

L'autora del llibre, Joana Bonet, ha dit que «va modernitzat el Ministeri de Defensa» i «es va marcar com a objectiu explicar com era la Carme i quina tasca va dur a terme». Ha afegit que «amb la seva tasca va canviar moltes dinàmiques de l'exèrcit que han servit per fer-lo canviar molt». Durant la xerrada va explicar moltes anècdotes personals i professionals. Durant la xerrada va explicar moltes anècdotes personals i professionals.

 

1

 

Carme Chacon va ser una destacada política que va arribar a ser Ministra de Defensa i diputada en quatre legislatures. Va tenir una amistat personal amb Xavier Amor. El 2017 va morir a causa de la cardiopatia congènita que patia.

La presentació del llibre sobre Carme Chacon s'ha fet aquest divendres al Centre Cívic Poblenou en un acte organitzat pel PSC de Pineda.


https://fundacioncarmechacon.com

 

1

 

 

1