Vés al contingut
1

L'Ajuntament fa una crida a la ciutadania per prendre part en una enquesta sobre participació a Pineda

L’Ajuntament iniciarà un procés participatiu pels ciutadans i entitats, perquè puguin presentar propostes de millora sobre la participació al municipi. La diagnosi es publicarà en els propers mesos, a partir d’una anàlisi prèvia que es farà abans de les vacances de Nadal.


 

El procés combinarà les vies telemàtiques i les presencials. Aquestes posaran el focus en una anàlisi dels mecanismes, processos i espais de participació al municipi, les accions impulsades des de l’Ajuntament o la percepció general de la ciutadania sobre la participació. Es farà una sessió pràctica amb entitats i una enquesta oberta a la ciutadania.

El procés es tancarà amb una anàlisi de totes les propostes rebudes que s’inclouran en una diagnosi sobre la Participació a Pineda. Els resultats del procés participatiu es difondran al mes de març i comptaran tant amb un informe escrit i una sessió informativa valorant els resultats.

L’Ajuntament anima als veïns de Pineda a participar del procés en les seves diferents fases i a implicar-se al màxim per millorar i transformar el municipi en matèria participativa.