Vés al contingut
1

Pineda i el seu comerç s'omple de Playmobils fins el 6 de gener

 

El comerç local també s'ha adherit a la campanya per participar a la 'Ruta Playmobil Pineda de Mar'. 80 botigues i restaurants hi participen en una activitat pensada per a la dinamització del comerç local. Es poden veure figures Playmobil d'una alçada de 1,60 a molts aparadors del comerç, i també moltes figures diferents relacionades amb cada activitat comercial. La regidora de Comerç i Turisme, Sònia Moraleda ha dit que «és un projecte que vol potenciar el Nadal a Pineda».

La regidora de Comerç i Turisme Sònia Moraleda ha explicat que «hi ha molts amants dels playmobils que podran visitar els comercos pinedencs». També es farà un mapa de la ruta perquè tothom pugui visitar el màxim de Playmobils que participen a la campanya.


 

Sorteig d'un viatge a Alemanya

Entre els dies 6 de desembre i 6 de gener, tothom que vulguin participar al sorteig d’un viatge al Parc Playmobil d'Alemanya, hauran de visitar un mínim d’establiments inscrits a la ruta. Tant el mapa com el passaport -on es recolliran els segells de visita- s’entregaran dies abans als participants.


 

Exposició de Playmobils a l'Escola Sant Jordi

Entre els dies 27 de desembre i el 4 de gener es podrà veure una exposició de playmobils que pot fer les delícies de petits i grans. Es podrà veure al hall de l'Escola Sant Jordi amb tallers, fireta i l'objectiu és que la campanya porti molta gent a Pineda.