Vés al contingut
1

Els infants encenen el Nadal a Pineda amb una gran festa

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ les entrevistes a la Neda, Sandra Pérez i Xavier Amor

 

 

Pineda ha viscut l'encesa de llums de Nadal amb tot un espectacle de llum i color i amb els infants com a protagonistes per encendre el Nada a Pineda. A Poblenou l'encesa de llums s'ha fet amb animació infantil i una xocolatada. S'ha vist molt d'ambient, bombolles de sabó que han agradat molt a la mainada i també s'han pogut endur la 'llum màgica del Nadal' que ha repartit la Neda amb tots els seus ajudants voluntaris.

 

Al centre de Pineda, l'encesa de llums s'ha fet a la plaça Espanya amb una xocolatada i animació infantil i tot un espectacle. Els infants s'han emportat a casa 'la llum màgica del Nadal' per ajudar la Neda durant les festes. Hem parlat amb la Neda i ha demanat, un any més, l'ajuda de tots els nens i nenes de Pineda per salvar el Nadal.

 

Hi ha hagut una gran expectació a la plaça que s'ha omplert de gom a gom per seguir l'encesa de llums. Xavier Amor ha dit que «fa un any encara portàvem mascaretes i ara aquest dia té ara molta estima de les famílies». Ha demanat «generar comerç i un producte per omplir botigues i terrasses de les cafeteries».

 

Xavier Amor ha destacat les festes de Nadal a Pineda i ha fet una crida a participar-hi. Ha demanat «regalar temps» i s'ha vist un missatge de l'alcalde de Vigo, d'Abel Caballero. També ha demanat participar al vermut dels '40 Principales' i participar del Cap d'Any.

 

També ha desvetllat que es podrà veure el musical de Frozen amb dues carrosses dels Reis de l'Orient el 17 de desembre i a partir del dia 27 obrirà la Fabrica de les Joguines.

També ha desvetllat que el Youtuber 'Arta Game' visitarà Pineda un dia per fer una visita i també hi serà per la rua dels Reis de l'Orient.


 

La regidora de Cultura Sandra Pérez ha dit que «ha estat un gran tret de sortida per viure aquests dies amb molta il.lusió». Ha demanat «que les famílies ho visquin amb la màxima intensitat». També ha afegit que hi haurà sorpreses a la fàbrica de joguines.

 

 

1

 

1

 

1

 

1

 

 

1

 

1

 

1


1

 

 

Nadal a Pineda, una aposta de llums, decorats, animació i personatges màgics

Les famílies acompanyaran a la pirata Neda i la gavina Cua Freda en la seva missió per tenir un Nadal com cal. Les famílies poden veure decorats màgics, llums, animació i un mapping a la façana de Can Comas entre altres sorpreses. El recorregut s’encén cada dia al vespre. Tot el centre del poble està il.luminat amb una decoració expressa de Nadal, sobretot des del carrer Ciutadans, Plaça de Catalunya, Plaça Espanya, Plaça de les Mèlies, carrer Dr. Bertomeu, Roig i Jalpí, etc.


 

La Fàbrica d’Il·lusions, a l’Espai Sara Llorens

Per segon any consecutiu, Ses Majestats els Reis de l’Orient han decidit instal·lar a Pineda la seva fàbrica d’Il·lusions, en aquest cas a l’Espai Sara Llorens. L'any passat es van crear cues llarguíssimes per veure-la. Es pot visitar de forma gratuïta fins el dia de Reis. Els infants poden veure com s’ultimen els detalls per a la nit més màgica de l’any.

 

Per Nadal a Pineda, 80 activats en 30 dies

Xavier Amor ha destacat que la Fira de Nadal té 4 dies i ha anunciat que tindrà moltes sorpreses. Ha parlat dels tallers de tot el Nadal a Pineda i cada tarda hi haurà activitats a la plaça de les Mèlies per a tota la mainada. També ha demanat participar a actes com la Llum de la Pau i la Marxa per la Marató de la qual ha fet una crida a participar-hi. També ha destacat el Tió de Nadal, i el vermut de los 40 Principales amb cançons de tots els temps que vol omplir la plaça de música. Per Nadal també es farà el musical de Frozen amb fotocall i els nens podran pujar a algunes carrosses dels Reis de l'Orient i també ha volgut destacar les nadales amb swing i moltes activats.

El Cap d'any es farà a la plaça Espanya amb un festival de la musica dels anys 80 que vol portar milers de persones a Pineda.

 

L'alcalde pinedenc ha dit que «és una oportunitat per Pineda per dinamitzar el poble i la comarca, un referent com són els festivals culturals i d'esports, i ajudar a fer orgull de poble». També ha demanat responsabilitat.

Finalment ha dit que «cada dia la il·luminació s'encendrà dues hores menys  per estalviar un 30% la despesa de l'energia» i ha demanat «que cadascú regali temps als familiars,  sense mòbil».

Xavier Amor ha fet una agraïment a empreses i entitats per ajudar a tenir una bona programació.


 

La Fira de Nadal de Pineda s'allarga fins diumenge

Pineda viurà la Fira de Nadal durant quatre dies, fins diumenge, amb moltes parades d’artesania, alimentació, decoració i molta varietat. Els visitants també podran gaudir d’espectacles itinerants, animacions i exhibicions, tallers gratuïts infantils i familiars i demostracions d’oficis antics. No hi faltarà res relacionat amb el Nadal.

La regidora de Comerç Sònia Moraleda ha dit que «esperen que sigui una Nadal molt potent per dinamitzar el comerç i fer arribar molta gent a Pineda».

 

1

 

1

 

1

 

 

1