Vés al contingut
1

La Fundació Obra de Maria presenta la convocatòria d’ajuts per al 2023 i el projecte 'Prevenint la solitud'

 

Fotos. Ràdio Pineda

 

La Fundació Social Obra de Maria ha presentat la convocatòria d’ajuts per a projectes d'entitats del tercer sector adreçades a la gent gran, i ajudar-les econòmicament. Es premiaran projectes singulars i adreçats a la gent gran de l'Alt Maresme. Les bases es poden trobar a http://www.fundacioobrademaria.cat/

S'ha presentat a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda amb la presència de l'alcalde i regidors/es de Pineda i també de Calella i altres responsables de la FATEC, la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya.

El projecte “Prevenint la Solitud” serveix per donar les eines necessàries per detectar i mitigar aquest problema. L’estudi es durà a terme a les poblacions de Calella i Pineda amb la intenció d'obtenir informació real i dades concretes i donar eines que ajudin a reduir les patologies mentals i físiques que ocasiona.

 

1


 

La Fundació Social Obra de Maria té com a objectiu principal la millora de la qualitat de vida de la gent gran. El projecte “Prevenint la Solitud” es fa juntament amb la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya i el Tecnocampus i compta amb el suport dels ajuntaments de Calella i Pineda, i del Consell Comarcal del Maresme.