Vés al contingut
1

Crida per trobar voluntaris pel projecte LECXIT de comprensió lectora dels estudiants de primària

 

Dins del projecte Lecxit promogut per la Fundació Bofill, es vol impulsar l’èxit educatiu a través de la millora de la comprensió lectora dels infants de 4t, 5è i 6è de primària en situació de vulnerabilitat. A Pineda es farà un programa per a potenciar la comprensió lectora per a diversos infants. En concret, es busquen 10 persones voluntàries de Pineda compromeses amb la lectura, que de gener a maig vulguin dedicar una hora setmanal a un infant.


 

Voluntariat per compartir una estona de lectura amb infants

El LECXIT és un programa que té per objectiu incrementar l'èxit educatiu dels infants a través del treball per la millora de la seva comprensió lectora. La clau de LECXIT està en treballar de forma lúdica i amena la lectura, comptant amb la tasca dels voluntaris i  la implicació de l'entorn dels nens i nenes que participen en el programa. El projecte es va iniciar el curs 2011-2012 i aquest curs es du a terme en més de 150 Punts LECXIT d'arreu de Catalunya.

https://lecxit.cat/

Aquest projecte està adreçat a alumnes de 4t, 5è i 6è de primària. I es necessita voluntaris que els agradi llegir i que puguin dedicar una hora a la setmanal a compartir l’estima dels llibres amb aquests nens.