Vés al contingut
1

El Consell Comarcal del Maresme obre una convocatòria de treball per a persones transgènere

 

El Consell Comarcal del Maresme, en el marc del programa Treball i Formació, ha obert una convocatòria per a la contractació de 6 persones transgènere que durant un any desenvoluparan feines administratives a l’Arxiu Comarcal del Maresme i als serveis comarcals d’Atenció LGTBI (SAI) i d’Igualtat.


 

En aquesta edició, el Consell Comarcal del Maresme ofereix un contracte de treball a 6 persones transgènere amb perfil administratiu durant un període de 12 mesos, una formació transversal de 60 hores per reforçar les seves competències i un acompanyament específic individualitzat adaptat a les característiques i necessitats pròpies de les persones participants.


 

El programa Treball i Formació, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el propi Consell Comarcal del Maresme, és una mesura de foment de l’Ocupació que permet que les persones en situació de desocupació – i que pertanyen als col·lectius amb més risc d’exclusió sociolaboral – adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball, posant en pràctica les habilitats necessàries per a la seva inserció laboral efectiva.

 

Les persones interessades poden fer arribar els seus currículums, fins al 17 de gener, a l’adreça electrònica: hagar.daoud@ccmaresme.cat. També poden contactar telefònicament amb la persona responsable del programa:Hagar Daoud Isidro (Tel. 693.29.57.69)