Vés al contingut
1

Comença el Pla de Voreres al carrer Santiago Rusiñol

 

 

Serà el primer dels cinc grans eixos de Pineda on l'Ajuntament intervindrà fins juliol: A més de Santiago Rusiñol, es renovaran voreres a Avinguda Montserrat, Avinguda Hispanitat, Passeig Europa i Carrer Ponent. Més endavant es farà una nova fase amb més carrers.

En el cas de Santiago Rusiñol, les arrels dels arbres han aixecat voreres i paviment. A més de reparar-ho, s'aprofitarà per reposar l'arbrat amb 57 nous exemplars d'altres espècies vegetals, i la reposició de 44 pilones, les papereres, senyals de transit i jardineres.

Les obres comencen avui dimarts amb la supressió de barreres arquitectòniques de les voreres del carrer Santiago Rusiñol entre el carrer Sant Antoni i Consolat de Mar. Per aquest motiu es programaran desviaments de circulació progressius, des de la cruïlla amb el carrer Sant Antoni fins al carrer Consolat de Mar. El bus urbà haurà de modificar el seu recorregut.


 

En total s'actuarà sobre set trams de Santiago Rusiñol, fins el carrer Consolat de Mar, en una longitud de 630 metres lineals i més de 5000m2 d'actuació. El pressupost per aquest carrer supera els 164.000€.

 

1

 

 

El Pla de Voreres preveu també la renovació de l'Avinguda Montserrat, Avinguda Hispanitat, Passeig Europa i Carrer Ponent. Cadascun dels carrers presenta diferents problemàtiques a solucionar, segons ha explicat l'alcalde, com ara zones més enfonsades o antigues, o fins i tot voreres que es van fer als anys 60 com és el cas del C/ Ponent.  L'alcalde, Xavier Amor, ha destacat que el calendari serà continuat. El següent carrer, depsrés de Santiago Rusiñol, serà Avinguda Montserrat, on es renovaran les voreres a partir del 24 de març. Les obres tenen una durada de poc més de 5 mesos, i és previst que acabin el 10 de juliol. A més de les voreres, en aquests carrers renovaran les pilones, papereres, senyals de trànsit i jardineres; reposicions de la vorada i, les rigoles, i arranjament dels guals. La despesa total supera el mig milió d'euros.