Vés al contingut
1

26 empreses i més de 600 persones participants a la 1a. Fira Treballa de Pineda

Satisfacció per part de les empreses i persones que busquen feina, de la primera Fira Treballa, aquest matí a Pineda. Una fira a la pl. Espanya, organitzada pel Centre Innova de l'Ajuntament de Pineda, amb la participació de 26 empreses de Pineda, el Maresme i La Selva, i més de 600 persones demandants d'ocupació. Moltes persones ja s'hi havien inscrit prèviament, i han tingut preferència, però moltes d'altres s'hi han afegit. Qui no hagi pogut assistir, encara pot enviar el CV per correu a innova@pinedademar.org

 

Escolta AQUÍ les entrevistes a RRHH de Golden Hotels, Josper  i Pura Brasa, i Eurofirms

Escota AQUÍ l'entrevista a Xavier Amor i Ester Puertas

 

Ràdio Pineda ha parlat amb responsables de RRHH de diverses empreses presents a la Fira. El que valoren més en les entrevistes de treball és l'actitud, la predisposició per aprendre, i el tracte personal. Per això, prefereixen les entrevistes com les que s'han programat a la Fira, a veure només currículums. A més, en el sector de l'hoteleria i restauració, les pròpies empreses formen el seu personal per molts dels llocs de treball que han d'ocupar. Així ho ha explicat la directora de RRHH de Golden Hotels, Dolors Rodríguez, i també amb la directora de RRHH de Josper i Pura Brasa, Maribel Rodríguez.

Les empreses han ofert llocs de treball sobretot en l'àmbit de la restauració, l'hoteleria, monitors de lleure i activitats esportives, de dependent i de guia turístic o administratiu, llocs de feina a la indústria, i socorristes aquàtics, entre altres. Ha estat una fira oberta a tothom qui cerqui feina, i de qualsevol edat.

Des de Recursos Humans de Golden Hotels i Josper i Pura Brasa també han explicat que aquesta fira els ajuda molt, ja que en un sol matí poden entrar en contacte amb moltes persones candidates. Encara que ja tenen moltes plantilles consolidades, tenen molts llocs de treball a cobrir. A més d'empreses de diversos sectors, han participat empreses de treball temporal, com és el cas d'Eurofirms, de Blanes. La Cristina ha destacat que la Fira permet conéixer tota mena de candidats i candidates a diversos llocs de treball.

1


 

1
Hem parlat amb RRHH de Golden Hotels (Dolors Rodríguez), i també amb RRHH de Josper i Pura Brasa, Maribel Rodríguez

 

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha fet una valoració positiva de la fira i ha dit que «és una fira d'esperança i l'Ajuntament ha d'ajudar a trobar ofertes per buscar feina per la gent que ho necessita». També ha dit que «l'administració també ha d'ajudar a la ciutadania» i ha dit que «demana a tothom que mostri el seu millor somriure perquè l'actitud és fonamental». També ha afegit que «tenir feina elimina molts de problemes socials i l'objectiu de l'Ajuntament és ajudar a qui en necessiti».

 

La regidora d'ocupació, Esther Puertas, ha destacat el funcionament de la jornada, que ha qualificat «d'un gran matí d'oportunitats», en que les empreses i les persones que busquen feina són la prioritat.

 

1
Inauguració de la Fira