Vés al contingut
1

Podis del Montpalau Team a la Trail Senyor del Castell i a la BTT VinyaBike d'Arbúcies

 

Fotos. Montpalau Team.

 

Els equips competidors del Centre Excursionista pinedenc en cursa a peu i bicicleta de muntanya han fet podi en les dues competicions on han participat. David Delgado ha sigut segon a la cursa Senyor del Castell de Palafolls amb un temps d'1 hora, 9 minuts i 40 segons.  Ha fet una molt bona cursa des de l'inici i ha demostrat un cop més estar en molt bon estat de forma i que quedat a només 7 segons del primer classificat, que ha esta Emílio Monge.

 

1

 

El també pinedenc Izam Sánchez també ha fet una bona marca i ha sigut 7è a la classificació amb un temps d'1 hora i 13 minuts. La cursa tenia més de 300 participants i una distància de 13 quilòmetres, i ha comptat amb altres membres de l'entitat pinedenca que han gaudit d'una cursa que ja és tot un clàssic a l'Alt Maresme, i que passa pels corriols del Castell de Palafolls.

Altres corredors han participat a la cursa de 6 quilòmetres i cal descar la 8ena posició d'Unai Sánchez amb un temps de 46 minuts i 16 segons. També hi han participat altres corredors i fins i tot nens en una cursa que ha tingut molt bon temps per disputar-se.

 

1

 

 


 

Més podis en BTT

A la VinyaBike de bicicleta de muntanya d'Arbúcies, el pinedenc Marcel Márquez del Montpalau Team i el Club Ciclista Pineda ha siguit primer amb un temps de 1 hora 3 minuts i Martí Làzaro, també del Club Excursionista pinedenc, ha sigut tercer amb un temps de 1 hora 9 minuts. També cal destacar la 10ena posició d'Eudald Ubach i la participació de Carlos Rodríguez, també del Montpalau Team. La cursa ha tingut més de 100 corredors de diversos clubs catalans i s'ha disputat pels boscos d'Arbúcies, a La Selva.

 

1

 

1