Vés al contingut
1

Comença la Setmana de la Salut a Pineda

 

Aquest dissabte comença a Pineda la Setmana de la Salut, uns dies plens d’activitats i propostes per a totes les edats amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables. Dissabte, al pati de l’escola Sant Jordi, els professionals de la Gasol Foundation ens conviden a fer un viatge per La Galàxia Saludable, jocs, activitats i festa per a tothom de 10 a 13:30h entorn l’alimentació, el dormir, el benestar emocional i l’activitat física.

A partir de dilluns i al llarg de tota la setmana hi ha propostes molt interessants. Dilluns hi haurà taller de relaxació i higiene de la son al Banc del Temps, un espai de trobada trans a l'Espai Jove i taller de batchcooking al Centre Cívic. Els actes s'allarguen tota la setmana entrenaments personals per a joves, gimcanes, xerrades per a gent gram, stands als mercats amb receptes saludables, contes i informació sobre salut, entre d’altres.

Les activitats es fan en el marc del Dia Mundial de la Salut (7 d’abril) i amb el lema proposat per l'Organització Mundial de la Salut "Salut per a tothom". Es actes estan organitzats per l’Ajuntament en col·laboració amb l’Àrea Bàsica de Salut, entitats i la Gasol Foundation.

 

Recordem que des de 2022 el municipi forma part de la Estrategia de Promoción de la Salud y Prevención en el Sistema Nacional de Salud y de la Red de Ciudades Saludables.