Vés al contingut
1

Dissabte arriba a l'Auditori 'Ocaña, Reina de las Ramblas', un espectacle únic i premiat

 

A la venda les entrades al preu de 8€ per aquest espectacle que es podrà veure a l'Auditori. L'espectacle ha rebut el Premi de la Crítica al millor musical i al millor intèrpret musical. S'ha programat per a commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia que és el 17 de maig.

Ocaña va ser un artista inclassificable, un performer abans que ningú sabés què significava aquesta paraula. A través del seu art es va convertir en un activista pioner dels drets LGTBI. Jeni Mercader, integradora social de l’Espai Jove ha explicat que l’espectacle vol ser un homenatge a aquest personatge icònic de Barcelona, i ha dit que el públic coneixerà qui va ser, amb quines dificultats es va trobar i com ho ha superar.

 

Va ser la icona de tota una manera de viure i entendre el món. L'espectacle ha rebut els Premis de la Crítica 2019 al millor musical i al millor intèrpret de musical. De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez, de la guitarra de Marc Sambola i la dramatúrgia de Marc Rosich, ret homenatge al controvertit personatge en un recital teatralitzat a ritme de coplas.

L'espectador es posa en la pell de l’artista mentre repassa els capítols més importants de la seva vida i també de la seva tràgica mort.

No us perdeu aquest espectacle únic.


 

https://www.entrapolis.com/entradas/ocana-reina-de-las-ramblas#