Vés al contingut
1

La propera Junta de Seguretat de Pineda tractarà l'augment de porcs senglars al municipi i com evitar accidents

 

Fotos. Protecció Civil. Unsplash

 

L'alcalde de Pineda ha informat que és un dels temes que voldran tractar, sobretot després de l'accident que ara fa uns dies va acabar amb la mort d'un professor de l'Institut Joan Coromines. Arran de la irrupció de senglars a l'accés a la C32 es va produir un accident entre dos cotxes, amb el resultat d'una persona morta, i una persona ferida greu, a més de 2 ferits més de menys gravetat.

Noemí Llorens de Junts per Catalunya ha demanat al darrer ple que l'Ajuntament «faci el possible per minimitzar les molèsties per la seva presència tenint en compte que les batudes acaben el mes de març». Ha afegit que «cal parlar amb les autoritats competents per intentar evitar més desgràcies com la que va passar al febrer amb una víctima mortal per un accident de trànsit». 

L'alcalde de Pineda Xavier Amor ha dit que «arran de l'accident s'ha tornat a fer la petició de millorar l'entrada a l'autopista, millorar les tanques i la il.luminació». Ha dit que «hi ha hagut diversos accidents i cal debatre com abordar-ho».

 

La temporada 21-22 s'han caçat al Montnegre i Corredor un total de gairebé 1600 senglars. Al Montnegre-Corredor hi ha 15 colles de caçadors, una d'elles a Pineda. Els darrers informes de la Generalitat destaquen que cada cop hi ha menys nombre de caçadors, i per tant, menys participants a les batudes. Les batudes de caça es fan del mes de setembre fins el mes de març.

 

1