Vés al contingut
1

Projecte ‘Padrins i padrines de lectura’ de l’escola Antoni Doltra

Fotos: Ràdio Pineda

 

 

Escolta AQUÍ el programa

 

 

Es tracta d’una activitat que fa molts anys que es fa al centre on alumnes de cicle superior acompanyen als nens i nenes de P-5 en el descobriment del gust per la lectura. Un cop a la setmana els alumnes de 6è, que fan de padrins i padrines, llegeixen contes als seus fillols i filloles. Maria Serrat i Geni Marré, mestres de P5 i 6è han explicat a l’espai ‘Anem a l’escola’ de Ràdio Pineda que l’objectiu és introduir a la lectura als més petits.

 

7

Les mestres Geni i Maria amb una representació de padrins, padrines, fillors i filloles de lectura

 

 

Hem parlat amb una representació de padrins, padrines, fillols i filloles de lectura de l’escola. L’Andreu, la Bega, la Marina, la Nur, l’Abrar, l’Ariadna, l’Anaís i la Manak ens han explicat què és una activitat que els hi agrada molt perquè els més grans ajuden als petits a llegir millor. I els més petits també ens han explicat que gaudeixen molt d’aquesta estona de lectura de contes.

 

1

L'Andreu i la Vega

 

2

L'Ariadna i l'Abrar

 

3

La Manak i l'Anaïs

 

4

La Nur i la Marina

 

6

 

 

Podeu tornar a escoltar el programa ‘Anem a l’escola’ dedicat al projecte dels ‘Padrins i padrines de lectura’ de l’escola Antoni Doltra al servei de Ràdio a la carta del web www.radiopineda.cat (A l'espai Anem a l'escola). Presentat per Olga Diéguez.